• E-mail: info@betonprofiel.be
 • Tel: +32 11 81 59 34
 • BE 0435 845 348

Leveringen of Afhaal

Je kan er steeds voor kiezen om je bestelling thuis te laten leveren of om ze op Betonprofiel te komen afhalen.

Levering aan huis
Als je je bestelling via onze webshop plaatst, kan je aangeven om je bestelling aan huis te laten leveren. Geef bij het plaatsen van je bestelling aan waar we je goederen mogen leveren. Onze transporteur Maxitrans zal de levering voor je verzorgen. De kosten voor levering in België worden automatisch berekend bij het afrekenen van uw bestelling.

De prijs is verrekend op uw postcode. 

Wil je je bestelling in Nederland, Duitsland of Frankrijk laten leveren, dan dien je hiervoor een aparte offerte op te vragen via Info@betonprofiel.be 

Belangrijk om te weten:

 • Leveringsdatum wordt later afgesproken.
  Nadat wij je bestelling ontvangen, zal een medewerker van Betonprofiel je contacteren via e-mail om een leveringsmoment af te spreken. Je hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen. We rekenen op een 2 weken levertijd. 
 • Standaard levering met kraanwagen.
  Alle leveringen worden standaard met een kraanwagen geleverd. Dit is voor normaal bereikbare terreinen. Kijk goed na of de kraanwagen kan leveren bij uw thuis, de vrachtwagen is 24 meter lang. Zo niet, neem contact op en dan kijken we na of leveren met kooiaap een alternatief is.
 • Levering met kooiaap mogelijk.
  Als het leveren met een kraanwagen niet mogelijk is, kunnen we je bestelling ook met een meeneemheftruck (kooiaap) leveren. Deze leveringsmethode is handig voor levering in een stedelijke omgeving of als je een kleine doorgang hebt.  Neem contact met ons op, dan maken we je een passende offerte.
 • Levering met de huifwagen. 
  Dit is voor klanten die zelf kunnen lossen met de heftruck, indien gewenst kan dit afgesproken worden. Neem hiervoor contact op met Betonprofiel.

Afhaling

We sturen u een e-mail wanneer uw bestelling klaar staat voor het ophalen van uw bestelling op het bedrijf zelf.

 • Gewicht:
  Kijk het gewicht na welke u mag vervoeren met uw voertuig/ aanhangwagen.
  Het totaal gewicht van uw bestelling vind u terug bij het afrekenen van uw bestelling.
  U bent zelf verantwoordelijk voor het verladen, zorg ervoor dat u niet overbeladen de weg opgaat.